Shop
Jumbo-Visma Development Team opent Kreiz Breizh Elites met winst in ploegentijdrit

Jumbo-Visma Development Team opent Kreiz Breizh Elites met winst in ploegentijdrit

Jumbo-Visma Development Team heeft de eerste etappe van Kreiz Breizh Elites gewonnen. De Nederlandse opleidingsformatie van Team Jumbo-Visma was de snelste in een ploegentijdrit van ruim twaalf kilometer. Michel Hessmann is de eerste leider in de Franse etappekoers.

Het is de tweede keer dit seizoen dat Jumbo-Visma Development Team een ploegentijdrit wint. Vorige week behaalde het team ook al gezamenlijk de zege in de eerste etappe van de Tour Alsace.

Ploegleider Robert Wagner had samen met zijn renners de tijdrit goed voorbereid. “We hebben een uitgebreide verkenning gedaan en wisten wat ons te wachten stond. Het was een heel snel parcours. Technisch draaide het niet perfect, maar het ging wel snoeihard en daar draait het om. We zijn blij met deze overwinning, nadat we eerder vandaag al genoten van de overwinning van onze vrouwenploeg. Dat was ook fantastisch om te zien. Er volgen nu nog drie ritten in lijn in het verraderlijke Bretagne. We kijken uit naar de komende dagen, maar gaan hier ook wel even van genieten.”

Gerelateerde updates