Shop
Ontdek unieke fietsroutes met start bij de Service Course van Team Jumbo-Visma

Ontdek unieke fietsroutes met start bij de Service Course van Team Jumbo-Visma

Vanaf de nieuwe Team Jumbo-Visma Service Course aan industrieterrein De Brand in 's-Hertogenbosch starten drie unieke fietsroutes die de sportieve fietser op de mooiste plekken van het Brabantse landschap brengt.

Bij de startplek staat een routebord met drie routes. Fietsers vinden er daarnaast een watertappunt om de bidon te vullen. Binnenkort wordt ook een fietsreparatiestation voor snelle reparaties geplaatst, inclusief automaat voor vergeten binnenbanden en krachtvoeding.

Dit alles is onderdeel van het fietsplan van Gemeente 's-Hertogenbosch en Team Jumbo-Visma om zoveel mogelijk fietsliefhebbers op de fiets te krijgen. Of je nu gaat voor de snelste tijd op de racefiets of juist ontspanning op de elektrische fiets, de routes zijn voor iedereen want Samen gezond is #Samenwinnen.

Vul hieronder je gegevens in, selecteer jouw favoriete route en ontvang deze route in je mailbox.

TJV 50Een afwisselende route van 50 km inclusief een stuk parcours van La Vuelta Holanda 2022.

“Ik woon al tien jaar in Den Bosch, maar had hier nog nooit gefietst. Ik kijk ernaar uit om de wielrenners over dit stuk parcours te zien fietsen”

TJV 100Een uitdagende route van 100 kilometer door de groene omgeving van ’s-Hertogenbosch, met afwisselende wegen en natuur.

"Nieuwe favoriete route binnen mijn fietsgroep. En mijn bidon vullen bij Team Jumbo-Visma is wel zo handig."

TJV Surprise me!Met elk seizoen een nieuwe Surprise me!-route waarbij je steeds opnieuw verrast wordt. Let op: de route bevat kasseistroken.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de week erna deze route nog een keer heb gefietst. Wat een leuke tocht!”

Download hier de routekaart zodat je nog beter kunt zien hoe de routes lopen. Meer lezen over de totstandkoming van de samenwerking. Lees het hier!