Neversecond nieuwe voedingspartner van Team Jumbo-Visma voor 2022

Neversecond nieuwe voedingspartner van Team Jumbo-Visma voor 2022

Neversecond is de nieuwe voedingspartner van Team Jumbo-Visma voor het 2022-seizoen. Team Jumbo-Visma is altijd op zoek naar manieren om de prestaties te verbeteren door middel van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Daarom sluiten de producten van het nieuwe performancemerk perfect aan bij de wielerploeg.

De producten van de C-serie, waar Team Jumbo-Visma gebruikt van maakt, bevatten dertig, zestig of negentig gram koolhydraten. Dit maakt het gemakkelijk voor de renners om de voedingsinname te berekenen, te meten en te perfectioneren. In alle producten zit een beperkt aantal ingrediënten en hetzelfde ingrediëntenprofiel, zodat de sportvoeding gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met minimale kans op maagproblemen, zelfs bij hoge intensiteit en volume. Daarnaast zijn de sportrepen, -gels en -drank samengesteld na jaren van klinisch onderzoek en testen.

 / 

“Door onze samenwerking met Head of Nutrition Asker Jeukendrup en het team van Neversecond hebben we een assortiment met producten dat honderd procent past bij onze prestatiestrategie”, vertelt Martijn Redegeld, Performance Nutritionist bij Team Jumbo-Visma. "Asker helpt ons sinds 2017 om de beste voedingsstrategieën te volgen. Het integreren van een productlijn die hij heeft ontworpen en waarin hij gelooft, is een mooie ontwikkeling voor ons team.”

Gerelateerde updates