Shop
Team Jumbo-Visma en MatchWornShirt bieden fans de kans unieke wielershirts te veroveren

Team Jumbo-Visma en MatchWornShirt bieden fans de kans unieke wielershirts te veroveren

Aankomend seizoen zullen na meerdere wedstrijden de gedragen en gesigneerde wielershirts van Team Jumbo-Visma-renners beschikbaar gesteld worden via online platform MatchWornShirt. Daarnaast zullen ook de fietsen van de renners aan het einde van het seizoen geveild worden. Deze nieuwe samenwerking biedt fans de mogelijkheid een uniek stukje wielergeschiedenis in huis te halen en tegelijkertijd hun favoriete team te steunen.

Wat is MatchWornShirt?

MatchWornShirt is een Nederlands bedrijf dat expert is op het gebied van authentieke en gedragen sportmemorabilia. Met meer dan 250 aangesloten wereldwijde partners in de wieler-, voetbal-, rugby- en cricketwereld kun je de meest unieke items uit de sportwereld vinden op het platform. Alle items worden officieel geregistreerd en voorzien van een Certificate of Authenticity. De shirts worden professioneel gereinigd door middel van UV-C straling om bacteriën en virussen te verwijderen, maar zo wel de geur van jouw favoriete renner en de moddervlekken van de kasseien te behouden. Op deze manier worden alle shirts zo authentiek mogelijk thuisbezorgd.

Zo werkt het

Na alle grote rondes en verschillende voorjaarsklassiekers zullen meerdere gedragen shirts beschikbaar gesteld worden ter veiling via de officiële website van MatchWornShirt. Alle renners zullen hun eigen shirt hoogstpersoonlijk signeren om liefhebbers zo de kans te geven het ideale fan-item in huis te halen. De veilingen zullen via de social media-kanalen van Team Jumbo-Visma en MatchWornShirt aangekondigd worden, waarna iedereen met een account gemakkelijk mee kan bieden.

Partnership Manager Thuur Tonnaer van MatchWornShirt spreekt zich verwachtingsvol uit: "Met trots gaan we als MatchWornShirt deze samenwerking aan met een Nederlands team dat in de voorbije jaren zoveel indruk heeft gemaakt in de World Tour. We hopen gezamenlijk verder te kunnen bouwen op deze successen en fans de kans te geven een stukje onvergetelijke wielergeschiedenis in huis te halen. Het is duidelijk dat we met deze samenwerking een absolute grootmacht uit de sportwereld aan ons platform kunnen toevoegen en we kunnen dan ook niet wachten om van start te gaan!"

Om het partnership af te trappen zullen shirts uit de Ronde van Vlaanderen dit weekend direct al onder de hamer gaan. Op www.matchwornshirt.com kun je eenvoudig een account aanmaken om als eerste mee te bieden en niks te missen van de veilingen van Team Jumbo-Visma.

Gerelateerde updates