Netflix en A.S.O. kondigen documentaireserie aan over Tour de France 2022 met daarin Team Jumbo-Visma

Netflix en A.S.O. kondigen documentaireserie aan over Tour de France 2022 met daarin Team Jumbo-Visma

Netflix werkt samen met A.S.O., met medewerking van France Télévisions, aan een ​​documentairereeks over de Tour de France van 2022.

De serie wordt geproduceerd door Quadbox, een joint venture tussen QUAD en Box to Box Films (bekend van Drive to Survive) en zal de reis volgen van Team Jumbo-Visma en zeven andere ploegen die deelnemen aan de bekendste wielerwedstrijd ter wereld.

De serie, bestaande uit acht afleveringen van 45 minuten, volgt alle deelnemers van de Tour de France op de voet. Van de wielrenners tot teammanagers, alles wordt gefilmd om een kijkje achter de schermen te geven. De volgende acht teams worden van start tot finish gevolgd: AG2R Citroën Team, Alpecin-Fenix, BORA-hansgrohe, EF Education-EasyPost, Ineos Grenadiers, Groupama FDJ, Team Quick-Step Alpha Vinyl en onze mannenploeg.

De opnames lopen van maart tot juli 2022 en zullen in het eerste semester van 2023 op Netflix verschijnen. France Télévisions zal een paar dagen voor de start van de Tour de France 2023 een documentaire uitzenden.

Gerelateerde updates