Shop
FRTC Almere gepromoveerd naar bolletjestruiniveau Team Jumbo-Visma Koers

FRTC Almere gepromoveerd naar bolletjestruiniveau Team Jumbo-Visma Koers

Team Jumbo-Visma heeft er een nieuwe partnervereniging op bolletjestruiniveau bij: FRTC Almere. De intentie van het partnership is om nog nauwer samen te werken en toekomstdoelen te realiseren.

Jaap van Hulten, Head of Community van Team Jumbo-Visma, kijkt uit naar een verdere samenwerking met de wielervereniging uit de provincie Flevoland. “Bij FRTC Almere hebben ze een enthousiaste ploeg mensen met mooie ambities. Ze zitten in een omgeving waar voorlopig nog weinig faciliteiten en mogelijkheden zijn. Wel werkt de vereniging al mooi samen met andere wielerverenigingen uit de regio. We zien heel veel potentie om samen met hen iets mooi neer te zetten.”

Ook de voorzitter van FRTC Almere, Paul Groenenberg, is heel enthousiast. “Voor onze oprichting was er helemaal geen wielervereniging in Almere die wedstrijden reed. Bij onze start zijn we dan ook meteen hard beginnen werken. Gelukkig kon Team Jumbo-Visma ons toen al helpen en hebben we de witte trui gekregen. Dat we dan nu de bolletjestrui krijgen is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Met deze samenwerking willen we nog professioneler worden. Om dat te doen krijgen we veel tips en kunnen we alles bespreken, wat heel leerzaam is voor ons.”

Gerelateerde updates