Shop
Koersbepalend leiderschap

Koersbepalend leiderschap

De brainhacks van Team Jumbo-Visma in samenwerking met Tag Movement.

Wat als jouw team zich kan meten aan Team Jumbo-Visma

Afgelopen jaren hebben we met het wielerteam van Team Jumbo-Visma een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Vorig jaar hebben we die ontwikkeling kunnen bekronen met maar liefst een recordaantal overwinningen (52!), een podiumplek in de Tour de France en de eindoverwinning in de Vuelta. Deze topprestaties hebben we mede kunnen bereiken door in onze werkwijze op zoek te gaan naar de optimale samenwerking, waarin betrokkenheid en authenticiteit centraal staan.

Wil jij de succesfactoren van ons wielerteam overbrengen in jouw eigen organisatie? Dan bieden wij nu een unieke kans voor (toekomstig) leiders om een op maat gemaakt leiderschapstraject te volgen. Het traject is ontwikkeld door Tag Movement met medewerking van Team Jumbo-Visma.

Interesse?

Mail naar: teamjumbovisma@tagmovement.nl

Of bel met Lisanne Toonen: +31 6 232 560 21

Wie krijg je te zien?

IRIS GÜNDEL (HOST) IN GESPREK MET TEAM JUMBO-VISMA - De succesfactoren en het leiderschap van dit Cycling Team

ADDY ENGELS (COACH TEAM JUMBO-VISMA) & JAAP VAN HELVOORT (PRESTATIECOACH) -Talentontwikkeling (a.d.h.v. online PIT-test)

JOOST LEENDERS (PRESTATIECOACH) - Prestatiepiramide, individuen moeten zichzelf kennen

GRISCHA NIERMANN (COACH TEAM JUMBO-VISMA) - Creëren van een team, zorgen voor inzicht in elkaar

MERIJN ZEEMAN (SPORTIEF DIRECTEUR TEAM JUMBO-VISMA) - Inzicht in het ontwikkelen van een optimale prestatie- omgeving

RICHARD PLUGGE (ALGEMEEN DIRECTEUR TEAM JUMBO-VISMA) - Coachen en beïnvloeden

MIKE TEUNISSEN (WIELRENNER TEAM JUMBO-VISMA) - Blind vertrouwen

Kopmanschap in een prestatieomgeving

Team Jumbo-Visma heeft de omgeving kunnen creëren waarin er een juiste afstemming is tussen authenticiteit/ betrokkenheid en het harde presteren. Dit vraagt kopmanschap en verantwoordelijkheid! In dit traject gaan wij ervoor zorgen dat jij in staat bent om een omgeving te creëren waarbinnen het gevraagde prestatiegedrag geïntegreerd wordt! Je zal als (toekomstig) leider een unieke aanvulling krijgen vanuit de topsport. Alle kennis, de manier van werken en best practices in de topsport worden op een concrete manier vertaald naar de wereld van leiderschap in business.

Unieke verbinding topsport en business

Deze inhoud zal door de renners, ploegleiders en specialisten van Team Jumbo-Visma zelf worden doorvertaald. De link tussen topsport en business zal bewaakt worden door een prestatiecoach die tevens zelf een rol heeft binnen Team Jumbo-Visma. De prestatiecoach zal dus zorg dragen dat jij deze content op de juiste manier kan doorvertalen en integreren in jouw team en context.

Wat levert dit op?

Elke leider kan de succesfactoren uit de topsport zo inzetten dat er een juiste balans is tussen optimale prestaties en doorontwikkeling. De leider is in staat een omgeving te creëren waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf en anderen uit te dagen om steeds een stap verder te willen gaan.

Wat kun je verwachten?

  • In acht weken zul je aan de hand van zeven succesfactoren meegenomen worden om jezelf als leider en hiernaast jouw team naar een hoger niveau te brengen.
  • Eke succesfactor zal starten met unieke content, zeven personen vanuit Team Jumbo-Visma geven hun visie op diverse aspecten van leiderschap.
  • In een periode van zeven weken vinden er naast de continue content met opdrachten ook drie teamsessies plaats. Deze sessies worden begeleid door een vaste prestatiecoach.

Investering

€4850,- excl. BTW. Deelname met maximaal tien leiders uit jouw organisatie.

Contact

Mail naar: teamjumbovisma@tagmovement.nl

Of bel met Lisanne Toonen: +31 6 232 560 21