Shop
Succesvolle Ronde van Denemarken en Bemer Cyclassics Hamburg in beeld

Succesvolle Ronde van Denemarken en Bemer Cyclassics Hamburg in beeld

Het was een zeer geslaagde week in Denemarken voor Team Jumbo-Visma! Olav Kooij wist twee etappes te winnen en Christophe Laporte sloeg een dubbelslag met de overwinning in de laatste etappe en het eindklassement. Wout van Aert sprintte zondagmiddag in Hamburg naar een tweede plaats. Bekijk hieronder de foto’s van de twee wedstrijden terug.

Ronde van Denemarken

Kooij bezorgde Team Jumbo-Visma een uiterst succesvolle start in de Ronde van Denemarken door in de openingsrit als eerste over de meet te komen. De tweede etappe was een tijdrit waarin Laporte zich naar een knappe derde plek wist te rijden. Sprinter Kooij pakte op de derde dag zijn tweede overwinning. De goede tijdrit van Laporte eerder in de week zorgde voor een spannende laatste etappe. De Fransman bleek de sterkste van de kleine overgebleven groep en de bijbehorende bonificatieseconden zorgden voor feestvreugde bij Team Jumbo-Visma, want naast de derde gewonnen etappe in Denemarken werd ook het eindklassement in de wacht gesleept door Laporte!

 / 

Bemer Cyclassics Hamburg

Met de vele topsprinters aan de start leek de Bemer Cyclassics Hamburg op voorhand te gaan uitdraaien op een grote massasprint. Niets bleek minder waar. Een kleine kopgroep van vijf renners, inclusief Van Aert, mocht gaan sprinten om de zege. De Belg reed een sterke koers, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een tweede plaats.

 / 

Gerelateerde updates