Shop
De jaren van Jonas Vingegaard bij Team Jumbo-Visma in beeld

De jaren van Jonas Vingegaard bij Team Jumbo-Visma in beeld

Jonas Vingegaard heeft zijn contract met Team Jumbo-Visma verlengd tot en met 2024. De Deen is bezig aan zijn derde seizoen bij de Nederlandse ploeg. Bekijk in onderstaande fotoalbums de eerste drie jaar van Vingegaard in Nederlandse dienst.

2019

In zijn eerste seizoen als profwielrenner schreef Vingegaard de zesde etappe van de Ronde van Polen op zijn naam. In de Ronde van Denemarken, zijn thuiswedstrijd, eindigde hij als tweede in het klassement.

 / 

2020

Ondanks dat 2020 een gek wielerjaar was, toonde Vingegaard zich in de Ronde van Polen met een achtste plek in het algemeen klassement. In de Vuelta a España maakte het grote publiek kennis met hem als waardevolle knecht van kopman Primoz Roglic.

 / 

2021

2021 kende al veel successen voor Vingegaard. De Deen wist een rit te winnen in de UAE Tour, won twee etappes en het eindklassement van de Settimana Internazionale Coppi e Bartali, eindigde als tweede in de Ronde van het Baskenland en werd eerder deze maand als klap op de vuurpijl tweede in het klassement van zijn eerste Tour de France.

 / 

Gerelateerde updates