Inloggen
Wielershirt Team LottoNL-Jumbo

Wielershirt Team LottoNL-Jumbo

Vanaf 2015 rijden de wielrenners van Team Lotto NL-Jumbo in dit wielershirt! Het geel-zwarte ontwerp is officieel goedgekeurd door de internationale wielerunie UCI. Het bestuur in Aigle had geen bezwaar tegen het ontwerp dat op 23 oktober jl. tijdens de perspresentatie van het team werd getoond.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving in de media is dit het enige gepresenteerde wielershirt. Het shirt is goedgekeurd en nooit eerder afgekeurd.

Gerelateerde updates

Food Friday - Gek op pindakaas!

Pindakaas, wie is er niet mee groot geworden? In de Food Friday van deze week gaan we in op de voedingswaarde van pindakaas en inspireren we je met 2 heerlijke pindakaas recepten!

Lees meer

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer
 /