Inloggen
Vooruitblik Milaan-Sanremo en Ronde van Catalonië

Vooruitblik Milaan-Sanremo en Ronde van Catalonië

Dylan Groenewegen maakt in Milaan-Sanremo zijn debuut. Daarnaast staan ook onder anderen Wout van Aert en Danny van Poppel aan de start. In de Ronde van Catalonië is Steven Kruijswijk kopman. Hij krijgt versterking van klimmers als Antwan Tolhoek en Sepp Kuss.

Ploegleider Jan Boven over Milaan-Sanremo: “Jos steekt na de Tirreno in een goede vorm en heeft de voorbije jaren bewezen de Poggio goed aan te kunnen. Hij is geen rappe afmaker, dus ons doel is om met meerdere renners de absolute finale in te gaan. Jongens als Wout, Danny en Mike hebben dat in zich.

We rekenen bij zijn debuut nog niet op Dylan. Die komt vooral om ervaring en parcourskennis op te doen, waar hij de komende jaren van kan profiteren. We rijden met een zeer jonge groep met veel potentie. De renners zijn hier net als Dylan vooral om te leren en ervaring op te doen.”

Ploegleider Merijn Zeeman over de Ronde van Catalonië: “Het belangrijkste doel is om met Steven zo hoog mogelijk te eindigen in het algemeen klassement. Hij is sterk gestart in de Ruta del Sol waar hij als derde eindigde. De derde en vierde etappe zijn met aankomst op Valter 2000 en La Molina het zwaarst.”

Selectie Milaan-Sanremo

Dylan Groenewegen

Taco van der Hoorn

Wout van Aert

Jos van Emden

Danny van Poppel

Mike Teunissen

Amund Grondahl Jansen

Selectie Ronde van Catalonië

Steven Kruijswijk

Sepp Kuss

Antwan Tolhoek

Lennard Hofstede

Tom Leezer

Floris De Tier

Bert-Jan Lindeman

Gerelateerde updates

De eerste Giro-week van Koen en Addy

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier

Food Friday – Pasta di Giro

In deze eerste Food Friday nemen we je mee naar Italië, het land van pasta. Het komt goed uit dat wij hier nu zitten, want onze renners hebben tijdens de Giro d’Italia volop behoefte aan koolhydraten.

Lees meer

De Giro en kopman Roglic

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /