Inloggen
Twee toptiennoteringen voor Team Jumbo-Visma in tijdrit Denemarken

Twee toptiennoteringen voor Team Jumbo-Visma in tijdrit Denemarken

Jonas Vingegaard en Koen Bouwman hebben een sterke tijdrit gereden in de Ronde van Denemarken. Vingegaard finishte op de zevende plaats, terwijl Bouwman als tiende werd geklasseerd.

De jonge Deen van Team Jumbo-Visma legde het zeventienkilometerlange parcours af in 19”54 en was daarmee negentien seconden trager dan winnaar Madsen. Vingegaard bevestigde hiermee zijn goede vorm, na zijn eerste profoverwinning in de Ronde van Polen.

Het Deense klimtalent was erg blij met zijn tijdrit. “Het is mooi om te zien dat ik me goed ontwikkeld heb in het tijdrijden. Ik reed een snelle beginfase, maar op het einde kreeg ik het zwaarder. Desalniettemin ben ik blij met mijn zevende plek.”

“Jonas en Koen hebben een sterke tijdrit gereden”, aldus ploegleider Frans Maassen. “Ten opzichte van Jonas heeft Koen het in de bochten laten liggen. Onderweg was Amund onze beste man, maar hij ging na vijf kilometer onderuit. Dat is een domper. Hopelijk kan hij goed herstellen, want er komen nog mooie etappes aan voor hem. Bovendien staan we met Jonas en Koen nog goed in het klassement. De koers is nog open en alles is mogelijk.”

Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /