Inloggen
Team Jumbo-Visma wint Hammer Series na afgelasting Hammer Hong Kong

Team Jumbo-Visma wint Hammer Series na afgelasting Hammer Hong Kong

Team Jumbo-Visma is winnaar van de Hammer Series 2019 na de afgelasting van Hammer Hong Kong. Het team leidde het klassement na het winnen van Hammer Stavanger en de tweede plek in Hammer Limburg.

Deceuninck - Quick-Step eindigt als tweede, terwijl Team Sunweb derde is geworden.

Velon en het Hong Kong Tourism Board (HKTB), de organisator van Hammer Hong Kong en toertocht Hong Kong Cyclothon, maakten vandaag bekend dat de wedstrijd is afgelast door de aanhoudende onrust in Hongkong. Hierdoor gaat Team Jumbo-Visma er met de eindzege vandoor.

 / 

Sportive director Merijn Zeeman: "De Hammer Series zijn de laatste jaren steeds meer gaan leven bij onze renners. Het is mooi om te zien dat dit bij andere teams ook het geval is. Wij benadrukken altijd ‘samen winnen’ en daar is het winnen van de Hammer Series het perfecte voorbeeld van. Het is jammer dat de finale in Hong Kong niet doorgaat, maar we zijn heel blij dat we als winnaars uitgeroepen zijn."

Graham Bartlett, Velon CEO: “We vinden het jammer dat de fans niet te zullen zien hoe de beste teams ter wereld voluit voor de overwinning van Hammer Hong Kong strijden. Maar Team Jumbo-Visma was dit jaar de uitblinker en ze hebben de titel verdiend. We zijn nu al bezig om de Hammer Series voor volgend jaar te organiseren. We kijken uit om terug te keren naar Hong Kong voor de finale van Hammer Series 2020."

Gerelateerde updates

Food Friday - Zo letten onze renners op hun gewicht

Onze (klassements)renners hebben het optimale gewicht nodig om sneller omhoog te rijden. Lees in deze Food Friday meer over de cruciale rol die voeding daarbij speelt. Sneak peek: geïnspireerd door de Spaanse wegen vertellen we meteen hoe je tapas gezond kan maken!

Lees meer

De reis naar de Vuelta-zege van Primoz

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer
 /