Mijn profiel
Team Jumbo-Visma stroomlijnt uitingen dankzij technologie van Bynder

Team Jumbo-Visma stroomlijnt uitingen dankzij technologie van Bynder

Team Jumbo-Visma slaat de handen ineen met Bynder. Dankzij de technologie van het Amsterdamse bedrijf heeft het gecombineerde wieler- en schaatsteam een eenduidig en intuïtief overzicht op de duizenden marketing- en communicatieuitingen.

Het is belangrijk dat alle gemaakte content van beide sportploegen up-to-date en beschikbaar is in een intuïtief werkende digitale omgeving. Dit geldt voor het marketing- en communicatieteam, voor de sporters, maar ook voor alle partners. De technologie van Bynder voorziet daarin. Het biedt de snelste manier om digitale bestanden professioneel te beheren. Het prijswinnende platform voor digital asset management biedt de teams een slimme manier om grafische bestanden, foto’s en video’s te vinden en te delen.

Dankzij de technologie van Bynder kan Team Jumbo-Visma de professionele uitstraling op een eenvoudige manier handhaven. Het platform zorgt ervoor dat alle content op een overzichtelijke manier wordt beheerd. Zo is de beschikbare content gemakkelijk te vinden en te gebruiken. Deze efficiëntieverbetering vormt een belangrijke schakel in de marketing- en communicatiestrategie van het team. Bovendien is het een bevestiging van het feit dat innovatieve topbedrijven zich graag met ons succesvolle wieler- en schaatsteam associëren.

Gerelateerde updates