Inloggen
Team Jumbo-Visma stroomlijnt uitingen dankzij technologie van Bynder

Team Jumbo-Visma stroomlijnt uitingen dankzij technologie van Bynder

Team Jumbo-Visma slaat de handen ineen met Bynder. Dankzij de technologie van het Amsterdamse bedrijf heeft het gecombineerde wieler- en schaatsteam een eenduidig en intuïtief overzicht op de duizenden marketing- en communicatieuitingen.

Het is belangrijk dat alle gemaakte content van beide sportploegen up-to-date en beschikbaar is in een intuïtief werkende digitale omgeving. Dit geldt voor het marketing- en communicatieteam, voor de sporters, maar ook voor alle partners. De technologie van Bynder voorziet daarin. Het biedt de snelste manier om digitale bestanden professioneel te beheren. Het prijswinnende platform voor digital asset management biedt de teams een slimme manier om grafische bestanden, foto’s en video’s te vinden en te delen.

Dankzij de technologie van Bynder kan Team Jumbo-Visma de professionele uitstraling op een eenvoudige manier handhaven. Het platform zorgt ervoor dat alle content op een overzichtelijke manier wordt beheerd. Zo is de beschikbare content gemakkelijk te vinden en te gebruiken. Deze efficiëntieverbetering vormt een belangrijke schakel in de marketing- en communicatiestrategie van het team. Bovendien is het een bevestiging van het feit dat innovatieve topbedrijven zich graag met ons succesvolle wieler- en schaatsteam associëren.

Gerelateerde updates

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

Food Friday - Zo kies je een sportdrank

Sportdrank heb je in vele verschillende soorten en smaken. Wanneer kiezen onze renners voor een hypotone-, isotone- of hypertone sportdrank? Dat leggen we uit in de Food Friday van deze week.

Lees meer
 /