Inloggen
Team Jumbo-Visma sprint naar derde plek op dag twee Hammer Limburg

Team Jumbo-Visma sprint naar derde plek op dag twee Hammer Limburg

Team Jumbo-Visma is op de tweede dag van Hammer Limburg derde geworden. Tijdens de sprintwedstrijd in Sittard, die ging over acht rondes van 12,4 kilometer, pakten Taco van der Hoorn en Paul Martens veel punten.

“Het was zwaar, maar ik had er zin in”, vertelt Van der Hoorn. “Ik ben vanaf de start weggereden met zo’n tien renners. Later kwamen we met z’n vijven te zitten. Ik was niet de snelste, maar werd toch een paar keer derde. Daardoor kon ik aardig wat punten pakken. Daarna nam Paul het van me over.”

Martens was de tweede helft van de Hammer Sprint zeer actief. “We hebben geen sprinter hier, dus in een echte sprint was het lastig geworden om veel punten te behalen. In het begin heeft Taco voor veel punten gezorgd. Daarna reed ik weg met een groep. Ik versloeg een paar keer de op papier snellere mannen, waardoor ik voor behoorlijk wat punten heb gezorgd. Met de derde plek kunnen we, zeker met deze opstelling, heel blij zijn. Het onderdeel van morgen past dit team beter, dus wie weet.”

 / 

Door de derde plek van vandaag en de achtste plek van gisteren start de ploeg morgen als derde in de afsluitende Hammer Chase.

Gerelateerde updates

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /