Inloggen
Team Jumbo-Visma snelt naar tweede plek Hammer Limburg

Team Jumbo-Visma snelt naar tweede plek Hammer Limburg

Team Jumbo-Visma is tweede geworden in Hammer Series Limburg. In de Hammer Chase wisten de geelzwarte renners het voor hen gestarte Bora-Hansgrohe in te halen en na een spannende ontknoping achter zich te houden. Deceunick-QuickStep pakte de eindoverwinning van de Limburgse editie.

Met de tweede plek en de overwinning in Hammer Series Stavanger, twee weken geleden, blijft Team Jumbo-Visma aan de leiding van de Hammer Series. In oktober wordt in Hongkong de finale gereden.

“Het was spannend”, concludeerde een opgeluchte Nico Verhoeven. De ploegleider van Team Jumbo-Visma zag hoe zijn formatie een kat-en-muisspel uitvocht met Bora-Hansgrohe. “Uiteindelijk hebben we wat ingehouden om hun in de sprint achter ons te kunnen houden. We bleven goed aan de kant zodat ze vol door de wind moesten om ons weer voorbij te rijden. Daardoor kwam ook Team Sunweb weer terug. Op het eind viel voor ons alles op z’n plaats. We hielden Bora af, terwijl Sunweb vierde bleef. Dat is gunstig voor ons voor het klassement na twee series.”

Volgens Koen Bouwman was het een spannend gevecht. “We hebben het heel goed gedaan en karakter getoond. In de laatste kilometers gingen we niet meer volle bak, maar hebben we tactiek toegepast. Het is mooi dat we hier tweede zijn geworden.”

 / 

Gerelateerde updates

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /