Inloggen
Jansen trekt goede vorm door met sterke start in Denemarken

Jansen trekt goede vorm door met sterke start in Denemarken

Amund Jansen heeft zijn prima vorm doorgezet met een sterke start in de Ronde van Denemarken. De 25-jarige kampioen van Noorwegen zat mee in de beslissende ontsnapping. Jansen werd uiteindelijk zesde in de etappe rond Silkeborg.

Nadat de verschillende vluchtersgroepen gegrepen waren, trok Jansen in de laatste vijf kilometer ten aanval samen met zes anderen, onder wie ritwinnaar Tiesj Benoot. Jansen probeerde net voor de laatste kilometer alleen weg te komen, maar werd gecounterd door Benoot.

“Het was een mooie finale”, aldus Jansen. “Het parcours lag mij prima, maar het is nooit makkelijk om te winnen. Lotto-Soudal zat met twee mannen mee en speelde het prima uit. Toen Tiesj ten aanval trok, keek de rest al snel naar mij. Om nog enige kans te maken op de zege en niet onnodig tijd te verliezen ben ik vol doorgereden. Hierdoor ging ik de sprint vroeg aan. Met de wind vol tegen lukte het niet meer, helaas. Al bij al is het gevoel goed en kijk ik uit naar de komende etappes.”

Tour of Denmark: Stage 1

Stage 1

Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /