Inloggen
Geen beste start Team Jumbo-Visma in Ronde van Noorwegen

Geen beste start Team Jumbo-Visma in Ronde van Noorwegen

De renners van Team Jumbo-Visma hebben geen rol van betekenis kunnen spelen in de eerste etappe van de Ronde van Noorwegen. In de openingsetappe van Stavanger naar Egersund probeerde Taco van der Hoorn zich in de massasprint goed te plaatsen, maar een topklassering bleef uit.

De finale werd ontsierd door een massale valpartij met voor Team Jumbo-Visma Jonas Vingegaard. De Deen reed de etappe wel uit, maar heeft veel last van zijn sleutelbeen. Verder onderzoek moet uitwijzen of de Deen morgen nog van start kan gaan.

“Voor ons was het geen beste dag”, aldus ploegleider Frans Maassen. “Jonas heeft na zijn valpartij veel last van zijn sleutelbeen. Verder onderzoek moet uitsluitsel geven hoe erg de blessures zijn. Danny had een mindere dag waardoor hij niet aan sprinten toekwam. Op naar morgen, nieuwe dag, nieuwe kansen."

Gerelateerde updates

Food Friday – Dit is wat onze renners drinken

Met de stijgende temperaturen is het nóg belangrijker om voldoende vocht aan te vullen. Maar wanneer moet je dan als wielrenner drinken en hoeveel? Dat leggen we je uit in deze Food Friday.

Lees meer

Food Friday – Dit eet Roglič op een wedstrijddag

Het team is volop bezig met voeding. Aanvullen en herstellen zijn de twee sleutelwoorden in het voedingspatroon om topprestaties te kunnen leveren. In deze Food Friday geven we jou letterlijk een kijkje in de keuken en kom je erachter wat Primož Roglič eet tijdens een bergetappe.

Lees meer

De eerste Giro-week van Koen en Addy

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /