Inloggen
Bouwman ten aanval in Clásica San Sebastian

Bouwman ten aanval in Clásica San Sebastian

Koen Bouwman heeft de Clásica San Sebastian mede kleur gegeven. De Gelderlander zat in de vroege vlucht van acht renners. Sepp Kuss klom lang mee met de besten en werd vijfentwintigste.

Laurens De Plus, de beoogd kopman van Team Jumbo-Visma, bleek nog niet voldoende hersteld van de Tour en gaf op. George Bennett gaf wegens ziekte verstek.

“We hadden gehoopt en ook verwacht dat we met Laurens finale konden rijden”, aldus ploegleider Merijn Zeeman. “Koen, Sepp en Floris hebben het goed gedaan. Voor hun was het na een lange hoogtestage in Oostenrijk de eerste wedstrijd. Sepp ging heel lang mee, maar we hebben geen stempel op de finale kunnen drukken. Dat is zonde.”

Gerelateerde updates

Food Friday - Gek op pindakaas!

Pindakaas, wie is er niet mee groot geworden? In de Food Friday van deze week gaan we in op de voedingswaarde van pindakaas en inspireren we je met 2 heerlijke pindakaas recepten!

Lees meer

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer
 /