Inloggen
Bennett scherp van start in Ronde van Californië

Bennett scherp van start in Ronde van Californië

In de openingsrit van de Ronde van Californië heeft George Bennett zijn ambities niet onder stoelen of banken gestoken. De Nieuw-Zeelandse kopman van Team Jumbo-Visma was attent onderweg en pakte een bonificatieseconde mee. In de sprint om de dagzege koos Danny van Poppel het verkeerde wiel, waarna hij als twaalfde over de meet snelde.

De eerste etappe bood weinig vuurwerk. De weersomstandigheden waren goed en al snel reed er een groepje weg van vier man. De sprintersploegen stelden in de finale probleemloos orde op zaken. Van Poppel stemde zijn spurt af op Deceuninck-QuickStep, maar die sprint liep wat in de soep. “Daardoor reden er in de laatste honderden meters acht man weg”, vertelt ploegleider Grischa Niermann.

 / 

“Er komen als het goed is nog drie sprints deze week die Danny veel beter moeten liggen. Alles loopt veder goed bij ons en we maken ons op voor morgen. Dan wacht een lange slopende rit naar Lake Tahoe op ons.”

Gerelateerde updates

Food Friday – 3x zomerse stamppotten

Stamppot is een perfect recept voor wielrenners! Wie aan stamppot denkt, denkt aan de winter, maar er zijn ook zomerse recepten. Ontdek in de Food Friday van deze week waarom stamppot op het menu van onze renners staat en laat je inspireren met 3 zomerse recepten.

Lees meer

Food Friday – Bier tijdens de koers?!

In de Food Friday van deze week nemen we je mee terug in de tijd. Dronk men vroeger echt bier tijdens een koers? Lees snel verder en ontdek alles over het alcohol beleid van vroeger versus nu!

Lees meer

Nog twee weken tot de Tour

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /