Inloggen
Bennett scherp van start in Ronde van Californië

Bennett scherp van start in Ronde van Californië

In de openingsrit van de Ronde van Californië heeft George Bennett zijn ambities niet onder stoelen of banken gestoken. De Nieuw-Zeelandse kopman van Team Jumbo-Visma was attent onderweg en pakte een bonificatieseconde mee. In de sprint om de dagzege koos Danny van Poppel het verkeerde wiel, waarna hij als twaalfde over de meet snelde.

De eerste etappe bood weinig vuurwerk. De weersomstandigheden waren goed en al snel reed er een groepje weg van vier man. De sprintersploegen stelden in de finale probleemloos orde op zaken. Van Poppel stemde zijn spurt af op Deceuninck-QuickStep, maar die sprint liep wat in de soep. “Daardoor reden er in de laatste honderden meters acht man weg”, vertelt ploegleider Grischa Niermann.

 / 

“Er komen als het goed is nog drie sprints deze week die Danny veel beter moeten liggen. Alles loopt veder goed bij ons en we maken ons op voor morgen. Dan wacht een lange slopende rit naar Lake Tahoe op ons.”

Gerelateerde updates

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /