Mijn profiel
AGU ook brillenpartner Team Jumbo-Visma

AGU ook brillenpartner Team Jumbo-Visma

De Nederlandse WorldTour ploeg Jumbo-Visma en het Nederlandse fietskleding- en accessoires merk AGU hebben hun samenwerking uitgebreid. Naast de officiële leverancier voor de wielerkleding- en accessoires zal AGU de renners ook voorzien van brillen voor een periode van minimaal vier jaar.

Richard Plugge, directeur Team Jumbo-Visma: “We zijn heel enthousiast over de kleding innovaties van AGU en over de start van ons partnership in 2019. AGU voorziet ons van de snelste kleding van het peloton en het feit dat de renners zo enthousiast zijn, is een mooie bevestiging dat we de juiste partner hebben gekozen. We zijn er dan ook trots op deze intensieve samenwerking met AGU uit te breiden naar de brillen”.


De renners krijgen een breed assortiment van de beste brillen, die AGU samen met Team Jumbo-Visma heeft ontwikkeld. Dankzij de laatste technologieën kunnen de renners optimaal presteren en hebben ze een beter zicht mét, dan zonder bril op de weg. De brillen zijn voorzien van de 2e generatie AGU HD lenzen. Het verbeterde kleurcontrast zorgt voor een scherper beeld doordat diepte en details beter kunnen worden gezien. Dankzij de anti-fog behandeling beslaan de lenzen niet en vuil en water wordt afgestoten door de hydrophobic technologie.

"We zijn heel enthousiast over de kleding innovaties van AGU en over de start van ons partnership in 2019."

Richard Plugge, directeur Team Jumbo-Visma

Björn Jeurissen, CEO AGU: “Het is geweldig om met dit topteam intensief gezamenlijk de producten te ontwikkelen. Dat renners als Tom Dumoulin, Dylan Groenewegen en Primož Roglič in AGU kleding en met AGU brillen rijden en hun feedback geven daagt ons uit om continue te verbeteren, testen en door te ontwikkelen. Uiteraard maken we deze producten beschikbaar voor alle fietsers in onze collecties”.

Naast de performance brillen biedt het assortiment ook casual brillen. De BLVD Bril is reeds verkrijgbaar. De overige Team Jumbo-Visma brillen zullen vanaf maart aan de AGU collectie worden toegevoegd. De Verve bril kan al via pre-order besteld worden op de website van AGU.

Wil je graag meer informatie of de Verve bril pre-orderen? Klik dan hier!

Gerelateerde updates