Inloggen
#DiscoverYourRide - Wat is jouw mooiste foto?

#DiscoverYourRide - Wat is jouw mooiste foto?

Elke maand houdt Team Jumbo-Visma in samenwerking met TUI Sports een fotowedstrijd. Maak jij net zulke mooie foto's als Koen Bouwman, Mike Teunissen en Robert Gesink? Stuur je mooiste fietsfoto in van de maand juni en maak kans om maandelijks leuke Team Jumbo-Visma items te winnen én eenmalig een reischeck ter waarde van €445,-!

 / 

#DiscoverYourRide

Kies een bestand
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Gerelateerde updates

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /