Shop
Academy Zwift eCompetitie

Academy Zwift eCompetitie

Team Jumbo-Visma Academy organiseert in januari en februari weer de Academy Zwift eCompetitie. Ga jij deze uitdaging aan? Schrijf je in en daag je trainingsmaatjes uit om ook deel te nemen!

Team Jumbo-Visma Academy organiseert voor de tweede keer een eCompetitie op Zwift speciaal voor jongeren. De races vinden plaats op vrijdag 29 januari, vrijdag 5 februari en vrijdag 12 februari. De inschrijving voor de race is open tot en met de donderdag voor de desbetreffende wedstrijddag. Het programma vind je onderaan deze pagina.

Klassementsindeling
• Jeugdcategorieën 1 – 4 (M/V)
• Jeugdcategorieën 5 & 6 (M/V)
• Jeugdcategorie 7 (M) & Nieuwelingen (M)*
• Nieuwelingen (V) & Junioren (V)*
• Junioren (M)

Na iedere race ontvangen de renners punten voor het algemeen klassement. De deelnemer met de meeste punten na drie competitiedagen wint het algemeen klassement en ontvangt een prijzenpakket beschikbaar gesteld door Calvé Pindakaas. Als deelnemer kun je zelf kiezen of je aan één of meerdere races deelneemt, maar hoe vaker je deelneemt, hoe groter de kans is dat je het eindklassement wint.

Niet gewonnen? Dan kun je alsnog een prijzenpakket winnen! Maak tijdens de race een leuke, grappige, mooie of creatieve foto of video, plaats deze op social media, tag Team Jumbo-Visma Academy en wie weet win jij een leuke prijs.

Apparatuur en Zwift-account
Om deel te nemen aan de Academy Zwift eCompetitie dien je in het bezit te zijn van een Zwift-account en een indoor trainer die je kunt koppelen met Zwift. Bekijk hier welk apparatuur geschikt is. Daarnaast vind je hier meer informatie over een gratis Zwift account voor jongeren onder de zestien jaar. Tip: vraag dit account vroegtijdig aan. Uit ervaring blijkt dat de aanvraag soms langer dan een week duurt.

*Let op: deelnemers in Jeugdcategorie 7 (M), Nieuwelingen (M/V) en Junioren (V) nemen deel aan dezelfde race, maar worden apart geklasseerd.

 / 

De Academy Zwift eCompetitie is powered by Calvé Pindakaas.