Team Jumbo-Visma met vertrouwen naar tijdrit in Parijs-Nice

Team Jumbo-Visma met vertrouwen naar tijdrit in Parijs-Nice

Team Jumbo-Visma kijkt na de tweede etappe in Parijs-Nice met vertrouwen uit naar de tijdrit van morgen. De Nederlandse formatie bracht kopman Primoz Roglic zonder problemen aan de streep in Amilly.

De etappe kende wederom een nerveus en hectisch verloop met de dreiging van waaiers en een aantal valpartijen. Nieuw-Zeelands kampioen George Bennett kwam in de finale van de etappe ten val, maar kon zijn weg vervolgen.

Ploegleider Grischa Niermann keek na afloop met gemengde gevoelens terug op de etappe. “Het was een nerveuze etappe en de laatste vijftig kilometer waren op sommige punten erg gevaarlijk. Er stond ook te weinig wind om het goed op de kant te trekken. Gelukkig hebben we de etappe met Primoz goed doorstaan. De valpartij van George was een tegenvaller, maar we gaan bekijken hoe het met hem is.”

"Primoz heeft een goede tijdrit in de benen, maar is zeker niet de topfavoriet voor de dagzege."

Grischa Niermann

Morgen is de eerste krachtmeting voor het klassement. Dan staat er een tijdrit van ruim veertien kilometer op het programma. Niermann kijkt met vertrouwen vooruit naar de rit tegen de klok. “Primoz heeft een goede tijdrit in de benen, maar is zeker niet de topfavoriet voor de dagzege.”

Gerelateerde updates