Inloggen
Winst in tijdrit hét voorbeeld van samen winnen

Winst in tijdrit hét voorbeeld van samen winnen

In samenwerking met Jumbo, FSA en Bianchi ontwikkelde Team Jumbo-Visma een gepersonaliseerde cockpit voor de TT-fiets van o.a. Primoz Roglic. Door 25% gewichtswinst aan het stuur en betere aerodynamica kon Primoz excelleren in de tijdrit in La Vuelta. Door samen te werken met onze partners veroverden we de rode trui. Dat is voor ons samen winnen.

Gerelateerde updates

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

Food Friday - Zo kies je een sportdrank

Sportdrank heb je in vele verschillende soorten en smaken. Wanneer kiezen onze renners voor een hypotone-, isotone- of hypertone sportdrank? Dat leggen we uit in de Food Friday van deze week.

Lees meer
 /