Inloggen
Wereldkampioen Krol: 'Brief van Koning erg speciaal'

Wereldkampioen Krol: 'Brief van Koning erg speciaal'

Thomas Krol veroverde afgelopen weekend in het Duitse Inzell voor het eerst in zijn loopbaan de wereldtitel op de 1500 meter. We zochten de 26-jarige schaatser van Team Jumbo-Visma op tijdens een training in Thialf. "Het besef dat ik wereldkampioen ben, begint te komen, maar als ik beelden van mijn race terugzie of mijn medailles zie liggen, denk ik nog wel: wauw. Wat is het toch gaaf."

Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /