Profiel
Verenigingen

Verenigingen

Team Jumbo-Visma Academy wil meer jongeren op de fiets krijgen en daarvoor zijn goed functionerende Nederlandse wielerverenigingen een absolute must. Mede dankzij deze verenigingen zijn de renners van ons World Tour-team vandaag de dag zo succesvol.

Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van de aanwas van nieuw talent, stimuleert Team Jumbo-Visma Academy jongeren op de fiets te stappen. Hiervoor organiseren we wielerclinics in samenwerking met middelbare scholen en lokale wielerverenigingen.

Wij vinden het belangrijk dat de vereniging actief bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van de wielerverenigingen in het algemeen en de eigen club in het bijzonder. Team Jumbo-Visma Academy ondersteunt dit proces door het mede ontwikkelen van de competenties van trainers, ploegleiders, verzorgers, bestuurders, mechaniekers en alle andere vrijwilligers. Regelmatig organiseren we congressen, seminars en workshops met aansprekende gasten en kunnen leden van verenigingen deelnemen aan de exclusief voor leden georganiseerde wielerkampen.

Contact Academy

Heb je een vraag voor Team Jumbo-Visma Academy? Neem dan hier contact met ons op.