Shop
Team Jumbo-Visma Koers

Team Jumbo-Visma Koers

Wielerverenigingen zijn voor Team Jumbo-Visma Academy een onmisbaar onderdeel van ons duurzaam wielerplan. Daarom hebben wij de Team Jumbo-Visma Koers ontwikkeld, waarbij het voor wielerclubs mogelijk is om partnervereniging te worden van Team Jumbo-Visma. Zo kan de vereniging gebruikmaken van kennis, expertise en acties van Team Jumbo-Visma en zet de vereniging een volgende stap in hun ontwikkeling. Dat noemen wij nou samen winnen!

Wat is de Team Jumbo-Visma Koers?

Als onderdeel van de Team Jumbo-Visma Koers is het voor wielerverenigingen mogelijk om partnervereniging te worden van Team Jumbo-Visma. Dit vormt een sterk netwerk van wielerverenigingen waarbij kennisdelen en samenwerken centraal staat.

Witte trui, bolletjestrui en gele trui
Binnen de Team Jumbo-Visma Koers zijn er drie gradaties waarvoor een vereniging in aanmerking kan komen: de witte trui, de bolletjestrui en de gele trui. Voor iedere wielervereniging is het mogelijk om partnervereniging van Team Jumbo-Visma te worden en bijbehorende witte trui te ontvangen. Meld je vereniging aan via onderstaand formulier en ontvang diverse voordelen! Met dit partnerschap is het bijvoorbeeld mogelijk om in samenwerking met Team Jumbo-Visma Academy schoolclinics te organiseren en scoren leden te gekke voordelen bij partners van Team Jumbo-Visma.

Om vervolgens in aanmerking te komen voor een bolletjestrui gaat de vereniging, met ondersteuning van Team Jumbo-Visma Academy, aan de slag met ambitieuze uitdagingen. Hiermee zetten we gezamenlijk stappen in de ontwikkeling van de club en de wielersport in het algemeen. Ook bij dit partnerschap ontvangt de vereniging voordelen. Zo maakt een ploegleider, die actief is bij een bolletjestrui partnervereniging, kans om een dag mee te gaan in de ploegleidersauto van Team Jumbo-Visma. Onderstaand is het proces voor het verkrijgen van een bolletjestrui en gele trui weergegeven.

Aangesloten partnerverenigingen
Benieuwd welke verenigingen zijn aangesloten bij de Team Jumbo-Visma Koers? Bekijk dan deze pagina.

Meer informatie & contact
Ben je benieuwd naar voordelen en voorbeelden van de Team Jumbo-Visma Koers? Bekijk dan onderstaand informatiedocument. Meld vervolgens de vereniging aan om in aanmerking te komen voor de witte trui. Nadat de vereniging een witte trui heeft ontvangen, kan de vereniging in aanmerking komen voor een bolletjestrui of gele trui.

Vragen of opmerkingen over de Team Jumbo-Visma Koers? Neem dan hier contact met ons op.

Kom in aanmerking voor de witte trui!

Meld je als vereniging aan voor de Team Jumbo-Visma Koers en kom in aanmerking om de witte trui te ontvangen en partnervereniging te worden van Team Jumbo-Visma!