Profiel
Team Jumbo-Visma Koers

Team Jumbo-Visma Koers

Wielerverenigingen zijn voor Team Jumbo-Visma Academy een onmisbaar onderdeel van ons duurzaam wielerplan dat wij willen creëren. Daarom hebben wij de Team Jumbo-Visma Koers ontwikkeld, waarbij het voor wielerclubs mogelijk is om partnervereniging te worden van Team Jumbo-Visma. Zo kan de vereniging gebruikmaken van kennis, expertise en acties van Team Jumbo-Visma en zet de vereniging een volgende stap in hun ontwikkeling. Dat noemen wij nou samen winnen!

Wat is de Team Jumbo-Visma Koers?

De Team Jumbo-Visma Koers is de ondersteuning die Team Jumbo-Visma biedt aan Nederlandse wielerverenigingen. Deze ondersteuning heeft betrekking op het delen van onze kennis en expertise die Team Jumbo-Visma heeft. Binnen de Team Jumbo-Visma Koers zijn er drie gradaties waarop een vereniging ingedeeld kan worden: de witte trui, de bolletjestrui en de gele trui.

Elke trui staat voor een bepaald niveau dat de vereniging heeft. Aan die trui zijn bepaalde voordelen gekoppeld. Voor bijna elke vereniging is het mogelijk om partnervereniging van Team Jumbo-Visma te worden en de bijbehorende witte trui te ontvangen. Met dit partnerschap is het bijvoorbeeld mogelijk om in samenwerking met Team Jumbo-Visma Academy schoolclinics te organiseren, krijgen leden van de club toegang tot de verenigingsportal én daarnaast scoren leden te gekke voordelen bij partners van Team Jumbo-Visma.

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over de verschillende truien die een vereniging kan krijgen en de bijbehorende voordelen per trui. Meld vervolgens de vereniging aan om in aanmerking te komen voor de witte trui. Nadat de vereniging een witte trui heeft ontvangen, kan de vereniging in aanmerking komen voor een bolletjestrui of gele trui.

Vragen of opmerkingen over de Team Jumbo-Visma Koers? Neem dan hier contact met ons op.

Kom in aanmerking voor de witte trui!

Meld je als vereniging aan voor de Team Jumbo-Visma Koers en kom in aanmerking om de witte trui te ontvangen en partnervereniging te worden van Team Jumbo-Visma!