Profiel
Team Jumbo-Visma Academy Webinars

Team Jumbo-Visma Academy Webinars

Het delen van kennis is één van de belangrijke aspecten binnen Team Jumbo-Visma Academy. De huidige omstandigheden maken het lastig om fysiek met elkaar af te spreken. Daarom organiseert Team Jumbo-Visma Academy de komende periode diverse webinars. Wil jij een of meerdere webinars bijwonen? Schrijf je dan snel in!

De webinars zijn bedoeld voor diegene die actief betrokken is in de wielersport, bijvoorbeeld als renner, coach, ploegleider of bestuurslid. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere webinars middels het aanmeldformulier onderaan deze pagina. De webinars worden opgenomen en achteraf op onze kennisbank gepubliceerd.

Binnenkort worden de volgende webinars gegeven:

Best practices wielerverenigingen

Tijdens dit webinar komen een aantal succesvolle (verenigings)initiatieven aan bod. Zo spreken wij met TWC Maaslandster Zuid-Limburg over ons partnerschap en welke resultaten dat tot nu heeft opgeleverd. Met Wielervereniging Eemland spreken we over hun laagdrempelige verenigingsstructuur dat de afgelopen jaren heeft geleid tot een ledengroei binnen de categorieën Nieuwelingen en Junioren. Ook spreken we over ‘DE KOERS op zondagmorgen’. Een succesvol, laagdrempelig wedstrijdconcept in Noord-Nederland.

Datum: vrijdag 15 januari 2021 - 19.30 uur
Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor dit webinar.

Communicatie binnen een wielervereniging

Tijdens dit webinar spreken we met Roan Bezemer en Willem Bok over het belang van goede communicatie binnen een wielervereniging. Roan is social media manager bij digitaal sportmarketingbureau TDE en Willem Bok is communicatiemedewerker bij Team Jumbo-Visma. Dit interactieve webinar geeft je eenvoudige tools waarmee je direct aan de slag kunt om de communicatie van jouw wielervereniging te verbeteren.

Datum: vrijdag 22 januari 2021 - 19.30 uur
Inschrijving open tot en met: donderdag 21 januari 2021

Merijn Zeeman over verenigingen in de wielersport

Op maandagmiddag 8 februari spreken we met Merijn Zeeman over het belang van goed functionerende verenigingen in de wielersport. Merijn is sportief directeur bij Team Jumbo-Visma en spreekt tijdens dit webinar over de belangrijke rol van wielerverenigingen.

Datum:
maandag 8 februari 2021 – 16.30 uur
Inschrijving open tot en met:
zondag 7 februari 2021

Inschrijfformulier webinars

Meld je hier aan voor één of meerdere webinars.

Bent u betrokken bij een wielervereniging?
Ik wil graag de volgende webinar(s) bijwonen:

Je kunt je voor meerdere webinars inschrijven

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief