Swinkels verbaast zich over de grote rol van voeding door FoodCoach
De juiste brandstof op de juiste momenten. Sinds Karllijn Swinkels FoodCoach geb...
Liefde gaat door de maag en met deze rode hart(ige) bietenburger van onze Performance Chef Remco al helemaal. Het recept is geproefd én goedgekeurd door onze renners in de Ronde van Valencia. Wie verras jij met deze liefdesburger op Valentijnsdag?
150 gram grove biologische havermout
500 gram gekookte biologische bietjes
1 stuk rode ui
1 teen knoflook
50 gram eiwit van verse eitjes
1 takje rozemarijn
125 gram geraspte jonge kaas
Olijfolie
Zout en peper
125 gram crème fraiche
50 gram mayonaise
50 gram mierikswortel
Citroensap
Zout en peper
Keukenmachine
Knoflookpers
Bakpapier
Mengkom
Hartjesbakvorm
Mierikswortel crème:
Klop de crème fraiche op samen met sap van een halve citroen, mierikswortel, mayonaise en zout en peper, zet koud en serveer deze bij de burger
Serveersuggesties:
Serveer de burger op een Jumbo Triangels meergranenbol samen met mierikswortelcrème en rucola of met een lekkere stroop zoals Aceto Balsamico di Modena van La Place.