Inloggen
Op hoogtestage met Steven Kruijswijk - #everydayriding podcast

Op hoogtestage met Steven Kruijswijk - #everydayriding podcast

Beluister hier de mooiste verhalen vanuit het hart van Team Jumbo-Visma. Tijdens onze eerste #everydayriding podcast zijn we op hoogtestage op de Teide in Tenerife.

Steven Kruijswijk bereidt zich hier met Primoz Roglic, Laurens De Plus en Antwan Tolhoek voor op de start van het seizoen. Met Kruijswijk en co-host Stef Clement bespreken we de hoogtestage. Hoe ziet een dag eruit en hoe zit het met al die renners van andere ploegen die in hetzelfde hotel verblijven? Daarnaast komen trainer Marc Lamberts en Tolhoek aan het woord.

Je kunt de podcast ook op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher luisteren.

Schrijf je hier in voor de volgende podcast

Meld je aan en ontvang als eerste de volgende podcast

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Agu.

Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /