Shop
Vifit

Vifit is een merk van FrieslandCampina, een Nederlandse zuivelcoöperatie die al meer dan 100 jaar bestaat. Bij FrieslandCampina is onze filosofie 'voedend van nature', waarbij zuivelproteïnen een essentiële rol spelen, aangezien deze bijdragen aan een goede spiergroei en -onderhoud. FrieslandCampina is een expert in zuivelproteïne; wij produceren hoogwaardige eiwitten die direct worden geëxtraheerd uit verse melk en hebben volledige controle over onze keten van 'Grass to Glass'.

Sinds januari 2018 is FrieslandCampina (met het merk Vifit) de voedingspartner van Team Jumbo-Visma. We delen onze overtuiging dat voeding een essentiële rol speelt in de prestaties van atleten. Voor topatleten is het, na een training, aan te bevelen om 20 gram eiwitten te gebruiken om de spierfunctie te ondersteunen en je voor te bereiden op de volgende uitdaging. Met 20gram proteïne in elk portie is het Vifit Sport Recovery High Protein-assortiment speciaal ontworpen om aan die vereiste te voldoen en deze vorm van herstel wordt door het team onderschreven.

Partner zijn betekent ook samen creëren. Vifit & Team Jumbo-Visma heeft een aanbod ontwikkeld dat speciaal is ontworpen voor de behoeften van duursporters zoals wielrenners. De voedingssamenstelling, evenals het sensorische profiel van het Vifit Sport Energy-assortiment, is ontwikkeld met de voedingsdeskundige en verschillende renners van Team Jumbo-Visma. Met 30 gram koolhydraten in elke portie ondersteunt Vifit Sport Energy u tijdens het sporten.

Partner nieuws