Inloggen
Vifit

Vifit is een merk van FrieslandCampina, een Nederlandse zuivelcoöperatie die al meer dan 100 jaar bestaat. Bij FrieslandCampina is onze filosofie 'voedend van nature', waarbij zuivelproteïnen een essentiële rol spelen, aangezien deze bijdragen aan een goede spiergroei en -onderhoud. FrieslandCampina is een expert in zuivelproteïne; wij produceren hoogwaardige eiwitten die direct worden geëxtraheerd uit verse melk en hebben volledige controle over onze keten van 'Grass to Glass'.

Sinds januari 2018 is FrieslandCampina (met het merk Vifit) de voedingspartner van Team Jumbo-Visma. We delen onze overtuiging dat voeding een essentiële rol speelt in de prestaties van atleten. Voor topatleten is het, na een training, aan te bevelen om 20 gram eiwitten te gebruiken om de spierfunctie te ondersteunen en je voor te bereiden op de volgende uitdaging. Met 20gram proteïne in elk portie is het Vifit Sport Recovery High Protein-assortiment speciaal ontworpen om aan die vereiste te voldoen en deze vorm van herstel wordt door het team onderschreven.

Partner zijn betekent ook samen creëren. Vifit & Team Jumbo-Visma heeft een aanbod ontwikkeld dat speciaal is ontworpen voor de behoeften van duursporters zoals wielrenners. De voedingssamenstelling, evenals het sensorische profiel van het Vifit Sport Energy-assortiment, is ontwikkeld met de voedingsdeskundige en verschillende renners van Team Jumbo-Visma. Met 30 gram koolhydraten in elke portie ondersteunt Vifit Sport Energy u tijdens het sporten.

Bekijk het interview met Stef Clement, onze oud-renner die betrokken is bij de ontwikkeling van het Vifit Sport-energiegamma.

Wil je meer informatie over Vifit producten? Bekijk dan de website van Vifit en Vifit Sport!

Gebruik de code TEAMJUMBOVISMA en krijg -30% korting op je volgende bestelling op de Vifit Sport website. Deze aanbieding geldt tot 31/07/2019. Deze actie is gaat niet samen met andere lopende acties en geldt zolang de voorraad strekt.

Partner nieuws

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /