Inloggen
Simpel.nl

Sim-only zonder gedoe, voor iedereen

Sinds 2007 biedt Simpel goedkope sim-only abonnementen zonder onnodige extra’s. Wij maken hiervoor gebruik van het als beste geteste en snelste mobiele netwerk van Nederland, T-Mobile. Simpel bewijst zo dat een lage prijs én kwaliteit hand in hand kunnen gaan.

Onze filosofie kenmerkt zich door het uitdagen van de complexiteit in de telecommarkt, in het voordeel van consumenten. We zoeken altijd manieren om baanbrekende aanbiedingen te kunnen doen en leveren volgens onze klanten een uitstekende service. Zo hebben we inmiddels een positie als marktleider in het budgetsegment weten te creëren.

Simpel is de grootste onafhankelijke sim-only aanbieder van Nederland en is gevestigd in Amsterdam onder leiding van oprichter en CEO Jasper de Rooij.

Simpel en Team Jumbo-Visma

Sinds 21 december 2018 is Simpel.nl verbonden als sponsor aan het Team Jumbo-Visma. Jasper de Rooij, CEO van Simpel: “Simpel is gepassioneerd van sport. Als oer-Hollands merk is het voor ons heel logisch dat Simpel haar naam verbindt aan het grootste en succesvolste wieler-en schaatsteam van het land. De sporters en staf van Jumbo-Visma zijn ook onze helden en weten iedereen in Nederland door hun prestaties met elkaar te verbinden. Ook wij vinden het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden. Dat doen we door het aanbieden van de voordeligste telefoonabonnementen. Het is nog belangrijker dat je op momenten je telefoon weglegt, zelf gaat sporten of je laat inspireren door de prestaties van de Jumbo-Visma ploeg. We kijken enorm uit naar het sponsorschap. Hopelijk kunnen wij deze topatleten en de staf bijstaan, zodat ze ook de komende jaren Nederland met hun prestaties in vervoering kunnen brengen.”

Partner nieuws

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /