Shop
Jumbo

Jumbo is sinds oktober 2014 de trotse sponsor van de schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma, voorheen Team Lotto-Jumbo. Jumbo willen lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. Voor een gezonder leven zijn gezond eten en beweging erg belangrijk. Op beide vlakken wil Jumbo haar miljoenen klanten inspireren. De samenwerking met de schaats- en wielerploegen biedt Jumbo die kans. Door de krachten binnen de twee teams én bedrijven te bundelen, kan Jumbo haar expertise op het gebied van gezonde voeding actief uitdragen en haar miljoenen klanten aansporen om meer te bewegen. Samen winnen is daarbij het motto.

Als hoofdsponsor ondersteunt Jumbo Team Jumbo-Visma niet alleen financieel, maar ook op sportief-technisch vlak. Sinds eind 2018 maken de wielrenners van Team Jumbo-Visma gebruik van de Jumbo Foodcoach app. Dit is een beproefd middel dat de sporters helpt in een gezonde, passende maaltijdkeuze. Gezonde en evenwichtige voeding is immers van groot belang voor de prestaties van topsporters. De performance staf van Team Jumbo-Visma begeleidt de sporters hierbij door een persoonlijk voedingsplan in te voeren dat is afgestemd op het wedstrijd- en trainingsschema van de wielrenner. Op basis hiervan stelt de Foodcoach app passende maaltijden voor, waarvan de ingrediënten in de juiste portionering met een druk op de knop zijn toe te voegen aan de boodschappenlijst. Een automatische koppeling met Jumbo.com zorgt ervoor dat deze boodschappen snel worden thuisbezorgd bij de sporters. De Jumbo Foodcoach app is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de performance staf van Team Jumbo-Visma en bewegingsfysioloog en voedingswetenschapper Asker Jeukendrup.

Jumbo Supermarkten is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 620 supermarkten, zes Foodmarkten, zes Jumbo City winkels en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens in Nederland.

Partner nieuws