Shop
HEMA

Een oer-Hollands merk voor iedereen, met internationale ambities

Zo’n negentig jaar geleden opende HEMA in Amsterdam een revolutionaire zelfbedieningswinkel met zelfontworpen producten voor vaste ronde prijzen. Goede kwaliteit voor iedereen – dat is nog steeds waar HEMA voor staat. HEMA wil het dagelijks leven van onze klanten beter en leuker maken.

Sinds 1 januari 2020 is HEMA trotse sponsor van Team Jumbo-Visma. De ploeg past perfect bij onze eigen ontwikkeling. Schaatsen en wielrennen zijn oer-Hollandse sporten waarmee Nederlanders beroemd zijn over de hele wereld. In eigen land bevestigt onze betrokkenheid bij het team dat HEMA bij Nederland hoort, zoals schaatsen en wielrennen. Sporten voor iedereen, gesponsord door een merk voor iedereen. In het buitenland laten we door ons partnership met het team zien dat we net zulke grote internationale ambities hebben als de sporters. Want inmiddels is HEMA over de hele wereld actief; van Dubai en Mexico tot Frankrijk en Spanje.

Daar komt nog bij dat HEMA sinds kort haar producten verkoopt via de Jumbo.

We zijn dus al zakenpartners en het is een mooie kans om die samenwerking uit te breiden met een partnership in Team Jumbo-Visma.

Partner nieuws