Inloggen
Bianchi

Bianchi is een trotse sponsor en innovatiepartner of Team Jumbo-Visma. Hierdoor hebben onze renners beschikken over vier verschillende hoogwaardige fietsen: Oltre XR4, Specialissima, Infinito CV en Aquila CV. Alle modellen zijn ontworpen door Bianchi CV, met behulp van Countervail® trillingsvrijmakend koolstofmateriaal.

Bianchi is in 1885 opgericht door Edoardo Bianchi in Milaan en is het meest historische fietsenmerk. Bianchi gelooft dat het frame het hart van de fiets is en investeert voortdurend in materiaaltechnologie met als doel de beste fietsen ter wereld te produceren. Bianchi biedt een compleet assortiment modellen aan voor Road, MTB, City-Fitness, e-bikes en accessoires om aan de behoeften van alle fietsers te voldoen. Alle frames zijn ontworpen en ontwikkeld in het Bianchi-hoofdkantoor in Treviglio (Bergamo, Italië), evenals alle grafische- en kleurencombinaties. Met zijn Reparto Corse (Racing Department) stond Bianchi voorop met beproefde geometrie en technologie, zoals de markt is veranderd van staal in aluminium en vervolgens titanium, en nu in het meest geavanceerde materiaal: koolstof.

De samenwerking tussen Bianchi en het team is gestart in 2014 en blijkt succesvol door een continu en wederzijds ontwikkelingsproces, zowel aan de race- als de productzijde. Bianchi's toewijding aan het leveren van de beste racefietsen voor elke racetoestand is aanzienlijk bijgedragen aan het succes van het team. De feedback en de input van alle renners en prestatiepersoneel zijn door Bianchi-ingenieurs ondersteund om technologieën en frameprestaties te verfijnen, wat de weg leidt naar gedenkwaardige overwinningen.

Partner nieuws

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /