Inloggen
Bianchi

Bianchi is een trotse sponsor en innovatiepartner of Team Jumbo-Visma. Hierdoor hebben onze renners beschikken over vier verschillende hoogwaardige fietsen: Oltre XR4, Specialissima, Infinito CV en Aquila CV. Alle modellen zijn ontworpen door Bianchi CV, met behulp van Countervail® trillingsvrijmakend koolstofmateriaal.

Bianchi is in 1885 opgericht door Edoardo Bianchi in Milaan en is het meest historische fietsenmerk. Bianchi gelooft dat het frame het hart van de fiets is en investeert voortdurend in materiaaltechnologie met als doel de beste fietsen ter wereld te produceren. Bianchi biedt een compleet assortiment modellen aan voor Road, MTB, City-Fitness, e-bikes en accessoires om aan de behoeften van alle fietsers te voldoen. Alle frames zijn ontworpen en ontwikkeld in het Bianchi-hoofdkantoor in Treviglio (Bergamo, Italië), evenals alle grafische- en kleurencombinaties. Met zijn Reparto Corse (Racing Department) stond Bianchi voorop met beproefde geometrie en technologie, zoals de markt is veranderd van staal in aluminium en vervolgens titanium, en nu in het meest geavanceerde materiaal: koolstof.

De samenwerking tussen Bianchi en het team is gestart in 2014 en blijkt succesvol door een continu en wederzijds ontwikkelingsproces, zowel aan de race- als de productzijde. Bianchi's toewijding aan het leveren van de beste racefietsen voor elke racetoestand is aanzienlijk bijgedragen aan het succes van het team. De feedback en de input van alle renners en prestatiepersoneel zijn door Bianchi-ingenieurs ondersteund om technologieën en frameprestaties te verfijnen, wat de weg leidt naar gedenkwaardige overwinningen.

Partner nieuws

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /