Shop
BetCity

Partner van de Overwinning

Sinds 1 januari 2023 is online kansspelaanbieder BetCity co-sponsor van Team Jumbo-Visma. Het logo is te zien op het shirt van alle World Tour-renners.

BetCity mag zichzelf Partner van de Overwinning noemen. Het Nederlandse bedrijf investeert in diverse performance-projecten van het team en verhoogt op die manier de winkans van de renners. Daarnaast investeert BetCity fors in de verdere ontwikkeling van wielrennen als breedtesport, een ambitie die ook Team Jumbo-Visma omarmt.

De overeenkomst tussen Team Jumbo-Visma en BetCity verwoordt BetCity zelf als volgt: “De WorldTour-ploeg heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste Nederlandse sportploegen van dit moment, maar is ondanks de recente successen hongerig en ambitieus gebleven. Dat zijn en blijven wij ook. We hopen dat wij Team Jumbo-Visma kunnen helpen bij het verwezenlijken van de ambities die zij de komende jaren heeft, en dat sportliefhebbers daardoor kunnen blijven genieten van wat de ploeg laat zien.”

BetCity heeft ervoor gekozen om de plek op de kinderjersey’s – die Team Jumbo-Visma in haar webshop verkoopt – terug te geven aan de ploeg zodat deze maatschappelijk ingevuld kan worden. Team Jumbo-Visma stelt de logopositie beschikbaar aan Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Partner nieuws