Shop
B-Better

BE GOOD TO YOURSELF.

BETTER FOR THE PLANET.

Het is essentieel voor een gezond lichaam en een gezonde geest om voldoende te drinken. Net zoals het essentieel is om samen te zorgen voor een leefbare planeet. B-Better gelooft dat beiden bereikt kunnen worden door één simpele gewoonte aan te passen; onze drinkgewoontes. B Better is verpakt in een kartonnen verpakking. De verpakking bestaat voor 90 procent uit plantaardig materiaal en is volledig recyclebaar. Daarnaast helpt het formaat van 0,75 liter je om 2 liter per dag te drinken. B Better is verkrijgbaar in zeven verschillende smaken, vier functionele varianten; Charcoal, Immunity, Energy and Beauty en drie smaken; Blueberry Acai, Lime Elderflour en Lemon Juniper. Zo is er voor elk karakter, elke smaak en elk moment een ideale variant verkrijgbaar.

B-Better gelooft dat je een positieve impact kan maken op jouw levensstijl en de planeet, door kleine aanpassingen in je dagelijks leven. Door bijvoorbeeld de fiets te pakken in plaats van de auto: een goede match met Team Jumbo-Visma dus!

BETTER FOR YOU.

Wist je dat jouw lichaam voor 60 procent bestaat uit water? Genoeg water drinken verbetert je stemming, energielevel en fysieke gesteldheid.

Om jou te helpen om fit je dag door te komen, bevat B-Better 0,75 liter, in plaats van de standaard 0,5 liter. Vier van de beschikbare smaken spelen actief in op dagelijkse behoeften met vitaminen en mineralen door de toevoeging van Vitamine B. Daarnaast is het product laag in calorieën en suikers en bevat het 100 procent natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Lekker voor onderweg, tijdens het sporten of op kantoor!

BETTER FOR THE PLANET.

B-Better is verpakt in een kartonnen verpakking. Daarnaast is het gebruikte materiaal 90 procent plantaardig en volledig recyclebaar. Door het gebruik van een kartonnen verpakking wordt 34 procent CO2-uitstoot bespaard ten opzichte van een standaard plastic fles.

Let’s be brave and switch from plastic to paper together. One box at a time.

Partner nieuws