Profiel
Open Trainingen

Open Trainingen

Team Jumbo-Visma Academy organiseert Open Trainingen om jongeren kennis te laten maken met de wielersport. Ben jij tussen de 13 en 17 jaar oud, heb je weinig tot geen ervaring met wielrennen en vind je het gaaf om de sport te proberen? Doe dan mee met de gratis Open Trainingen!

Tijdens de Open Trainingen staat natuurlijk het wielrennen centraal. Leer hoe je bochten rijdt, hoe je in een groep fietst en waar je nog meer op let tijdens het wielrennen. Tijdens de Open Training staat plezier altijd voorop. Zo ontdek jij op een leuke manier de wielersport!

De Open Trainingen worden georganiseerd in samenwerking met wielerverenigingen en SportZeeland en mede mogelijk gemaakt door Limburg Cycling en de provincie Zeeland. De Open Trainingen vinden plaats op verschillende locaties. Jij kiest zelf waar en wanneer je deelneemt. Wielertrainers van betrokken wielerverenigingen verzorgen de Open Trainingen.

Het is mogelijk om je voor één of meerdere trainingen in te schrijven. Klik op een van onderstaande locaties bij jou in de buurt, ontdek wanneer de Open Trainingen plaatsvinden en meld je aan!

De Open Trainingen worden onder voorbehoud georganiseerd en met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

Heb je een vraag over de Open Trainingen? Neem dan contact met ons op via open.trainingen@teamjumbovisma.nl