Shop
Open Trainingen

Open Trainingen

Team Jumbo-Visma Academy organiseert dit najaar wederom Open Trainingen om jongeren kennis te laten maken met de wielersport. Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud, heb je weinig tot geen ervaring met wegwielrennen, baanwielrennen, mountainbiken of veldrijden en vind je het gaaf om de sport te proberen? Doe dan mee met de gratis Open Trainingen!

Dit najaar bieden wij diverse disciplines aan. Bekijk per locatie welke discipline wordt aangeboden. Er zijn zowel Open Trainingen waarbij je deelneemt op een wielrenfiets als offroad Open Trainingen waarbij je deelneemt op een mountainbike of veldritfiets. Ook zijn er Open Trainingen waarbij je kennismaakt met baanwielrennen. Tijdens de Open Training staat plezier altijd voorop. Zo ontdek jij op een leuke manier de wielersport!

De Open Trainingen worden georganiseerd in samenwerking met wielerverenigingen en SportZeeland en mede mogelijk gemaakt door Limburg Cycling en de provincie Zeeland. Jij kiest zelf waar en wanneer je deelneemt! Wielertrainers van betrokken wielerverenigingen verzorgen de Open Trainingen.

Het is mogelijk om je voor één of meerdere trainingen in te schrijven. Bekijk in onderstaand overzicht waar en wanneer de Open Trainingen plaatsvinden en welke discipline wordt aangeboden. Via de buttons onder het overzicht kun je je per locatie makkelijk en snel inschrijven.

Heb je een vraag over de Open Trainingen of Team Jumbo-Visma Academy? Neem dan contact met ons op via open.trainingen@teamjumbovisma.nl.

 /