Shop
Vingegaard ook de komende drie jaar bij Team Jumbo-Visma

Vingegaard ook de komende drie jaar bij Team Jumbo-Visma

Jonas Vingegaard blijft ten minste tot het einde van 2024 aan boord van Team Jumbo-Visma. De vierentwintigjarige Deen is bezig aan zijn derde seizoen bij de Nederlandse formatie en ziet zijn ontwikkeling van de afgelopen jaren bekroond worden met een nieuw contract.

Vingegaard is bezig aan een sterk seizoen. Hij wist een rit te winnen in de UAE Tour, won twee etappes en het eindklassement van de Settimana Internazionale Coppi e Bartali, eindigde als tweede in de Ronde van het Baskenland en werd eerder deze maand als klap op de vuurpijl tweede in het klassement van de Tour de France.

De jonge Deen kijkt uit naar zijn verdere toekomst bij de ploeg van directeur Richard Plugge. “Ik ben erg blij om mijn contract met het team te verlengen. Tot op heden is onze samenwerking een succes geweest en hopelijk blijven we ook in de toekomst mooie successen boeken. Ik voel me hier goed. Daarom was het een makkelijke en vanzelfsprekende keuze om langer bij de ploeg te blijven.”

Sportief directeur Merijn Zeeman is blij en trots om Vingegaard langer aan Team Jumbo-Visma te verbinden. “Jonas rijdt inmiddels drie jaar voor dit team, waarbij we samen elke dag aan het werk zijn om beter te worden. Het is prachtig om een talent binnen het team te zien ontwikkelen en groeien. We zijn vol vertrouwen dat we samen mooie prestaties blijven behalen.”

Gerelateerde updates