Shop
Van der Sande twee jaar langer bij Team Jumbo-Visma

Van der Sande twee jaar langer bij Team Jumbo-Visma

Tosh Van der Sande (32) heeft zijn contract bij Team Jumbo-Visma met twee jaar verlengd. De ervaren Belg vervult een belangrijke rol in de klassieke ploeg en als mentor van de jonge talenten in de ploeg.

“Ik ben supertrots dat ik nog twee jaar langer bij de ploeg zal blijven”, aldus Van der Sande. “De voorbije anderhalf jaar waren fantastisch. Overal starten we met de ambitie om te winnen en dat geeft superveel vertrouwen en motivatie. Het klikt goed met iedereen in de ploeg en werken voor een kopman als Wout van Aert of een getalenteerd sprinter als Olav Kooij is super. Ik haal er veel voldoening uit om mij bezig te houden met alle jonge talenten die we binnen de ploeg hebben. Ik kijk ernaar uit om me daar de komende jaren nog verder in te ontwikkelen.”

Van der Sande sloot in 2022 aan bij Team Jumbo-Visma en groeide sindsdien snel uit tot een onmisbare pion. Sportief directeur Merijn Zeeman: “Tosh is een heel waardevolle teamplayer op alle terreinen: in de klassiekers, in de sprintvoorbereiding en als mentor van jonge renners. Hij past ook qua karakter perfect bij ons als ploeg en daarom zijn we heel blij dat hij nog tot en met 2025 bij ons blijft.”

Gerelateerde updates