Shop
Vacansoleil nieuwe partner Team Jumbo-Visma

Vacansoleil nieuwe partner Team Jumbo-Visma

Vacansoleil en Team Jumbo-Visma slaan de handen ineen. Met het partnership keert de touroperator voor campingvakanties terug in de sport. Na een afwezigheid van acht jaar ziet Vacansoleil een goede ‘fit’ met Team Jumbo-Visma. Ze trekken gezamenlijk op rondom de wedstrijden in heel Europa waaraan Team Jumbo-Visma deelneemt.

Waar de wielrenners rijden, daar promoten wij de regio en campings onder de noemer “Explore Europe Together”, aldus commercieel directeur van Vacansoleil Jacky Lambert. “We versterken elkaar en vullen elkaar heel goed aan.” Vacansoleil wordt tevens shirtsponsor van het vrouwenteam en is als partner verbonden aan het gehele topsportteam, inclusief de schaatsploeg.

Vacansoleil keert terug in de sport nadat daar per 2014 afscheid van werd genomen als hoofdsponsor van de toenmalige Vacansoleil-wielerploeg. Het budget werd vanaf dat moment gebruikt om te investeren in de aanwezigheid op internet. Deze online presence heeft ervoor gezorgd dat de touroperator voor campingvakanties op dit moment een sterke online positie heeft. “Dit is het moment om onze sterke positie te koppelen aan andere A-merken. Team Jumbo-Visma is een sterk A-merk en we zijn trots dat we als Vacansoleil kunnen aansluiten bij dit topsportteam van wereldformaat”, aldus Jacky Lambert. “Het feit dat zowel de mannen als vrouwen tijdens het seizoen heel Europa aandoen voor de wedstrijden is een perfecte match. Onze campings zijn verspreid door heel Europa. Waar de wedstrijden ook worden verreden, er is altijd een Vacansoleil-camping in de buurt. Daar gaan we veel aandacht op vestigen.”

“We zijn trots Vacansoleil te verwelkomen als grote partner van ons team”, aldus Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma. “De Europese zichtbaarheid en aanwezigheid is iets wat ons als A-merken met elkaar verbindt. Daar gaan we voor: Samen Europa in en samen winnen.”

Vrouwenteam
Vacansoleil staat vanaf het komende seizoen op het shirt van het vrouwenteam van Team Jumbo-Visma. De exposure van het wielrennen voor vrouwen groeit stevig. Komende zomer is er na jaren afwezigheid weer een Tour de France Femmes, met Team Jumbo-Visma aan het vertrek. De start in Parijs is op dezelfde dag als de finish van de mannen. Lambert: “De acht etappes over uiteenlopend terrein door het Franse landschap passeren talloze campings waar de gasten van Vacansoleil deze zomer zullen verblijven. Een uitgelezen kans voor ons om nog meer mensen te laten zien op welke mooie plekjes je kunt verblijven op onze campings.”

Gerelateerde updates