Profiel
Tourvoorbereiding Team Jumbo-Visma op hoogte in Tignes

Tourvoorbereiding Team Jumbo-Visma op hoogte in Tignes

Voorafgaand aan de Tour de France trekt Team Jumbo-Visma tweemaal naar het Franse Tignes voor een hoogtestage. Onder anderen kopmannen Primoz Roglic, Steven Kruijswijk en Tom Dumoulin bereiden zich in Tignes voor op de Franse grote ronde die eind augustus van start gaat.

Het eerste trainingskamp in Tignes vindt plaats in de laatste drie weken van juli. Half augustus trekt de Nederlandse ploeg wederom naar Frankrijk. Tussen de eerste en tweede hoogtestage in staat Team Jumbo-Visma met nagenoeg dezelfde formatie aan de start van de Tour de l’Ain en Critérium du Dauphiné. “We willen graag een soort bubbel creëren door de Tourploeg voor een groot gedeelte samen te laten koersen en trainen”, aldus Head of Performance Mathieu Heijboer. “Vorig jaar zijn we voor het eerst naar Tignes geweest in aanloop naar de Tour de France. Dat is ons ontzettend goed bevallen. Daarom hebben we er weer voor gekozen om in Tignes onze voorbereiding te doen.”

Heijboer geeft aan dat de renners de afgelopen periode hun conditie goed hebben onderhouden. “Alle renners zijn door blijven trainen met hun trainers. Ze zijn op een professionele manier fit gebleven. We weten dat iedereen er goed voor staat. Met veel vertrouwen vertrekken we naar het trainingskamp om ervoor te zorgen dat we met een optimale vorm de maand augustus ingaan.”

Tignes, gelegen op 2100 meter hoogte in het hart van het Vanoise National Park, biedt zowel ’s winters als ’s zomers volop de gelegenheid om actief bezig te zijn. In de winter trekken veel wintersporters naar het gebied, terwijl het in de zomer mogelijk is om buitensporten als wandelen en mountainbiken te beoefenen. Daarnaast heeft de omgeving genoeg te bieden aan mensen die op zoek zijn naar een adrenalinekick. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld te paragliden of te ijsduiken.

Ga zelf op reis naar Tignes

Wil jij ook een bezoek brengen aan dit gebied, gelegen vlakbij bekende bergen als de Col de l’Iséran en de Col de la Madeleine? Boek voor 31 juli een verblijf via cgh-residences.nl met de kortingscode JUMBOVISMA en profiteer van de volgende kortingen:

- 10% op de huurprijs van het appartement voor een verblijf van minimaal één week in de periode van 04/07 tot 31/07/2020.

- 5% op de huurprijs van het appartement voor een verblijf van minimaal één week in de periode van 01/08 tot 29/08/2020.

- 10% op de huurprijs van het appartement voor een verblijf van een week in het winterseizoen.

De aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid en geldig voor alle nieuwe boekingen die zijn gemaakt van 1 tot en met 31 juli 2020. De korting komt bovenop eventuele andere kortingen die op de website worden weergegeven.

Gerelateerde updates