Shop
Team Jumbo-Visma verrast eeuweling Jumbo met jubileumshirt in Parijs-Roubaix

Team Jumbo-Visma verrast eeuweling Jumbo met jubileumshirt in Parijs-Roubaix

Team Jumbo-Visma staat zondag in een uniek jubileumshirt aan de start van Parijs-Roubaix. Vanwege het honderdjarig jubileum van de trouwe partner Jumbo op zondag 3 oktober zal de Nederlandse wielerploeg voor één dag het normale tricot inwisselen voor een Jumbo-geel wielershirt.

Jumbo Supermarkten is sinds 2015 partner van de schaats- en wielerploegen van Team Jumbo-Visma. Donderdag kreeg de familie Van Eerd twee unieke jubileumtenues uit handen van de ploeg: een wielertenue en een schaatspak.

 / 

Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma, vindt het mooi dat zijn teams het jubilerende Jumbo op deze bijzondere manier kan eren. “We zijn supertrots op Jumbo en willen onze trouwe partner graag verrassen met dit unieke cadeau. Dat verdienen ze, want een honderdjarig jubileum is een heel speciaal moment. Wij zijn blij en trots dat wij met onze wieler- en schaatsploegen nu al langere tijd deel uit mogen maken van de geschiedenis van dit mooie sportieve familiebedrijf. Team Jumbo-Visma heeft veel te danken aan de ondersteuning vanuit Jumbo. De familie Van Eerd en CFO Ton van Veen staan mede aan de basis van de hedendaagse successen van onze teams. We kijken ernaar uit om nog lange tijd samen te winnen en te bouwen aan nieuwe onvergetelijke momenten.”

Team Jumbo-Visma bedankt de UCI voor haar medewerking en verleende dispensatie voor deze bijzondere gelegenheid.

Gerelateerde updates