Profiel
Team Jumbo-Visma verbindt en verlengt suppliers

Team Jumbo-Visma verbindt en verlengt suppliers

Team Jumbo-Visma heeft negen nieuwe suppliers aan zich weten te binden, onder meer op het gebied van fietsaccessoires, pakketdiensten, reizen en fitnessapparatuur. Het contract met twaalf partners is verlengd.

Een van de nieuwe partners is Technogym. Renners ontvangen fitnessmaterialen om in hun eigen woning oefeningen uit te voeren. Op trainingskampen zal er ook gebruik worden gemaakt van de producten van Technogym.

Pakketvervoerder DPD verzorgt sinds het begin van dit jaar de pakketdiensten. Hierdoor is het eenvoudiger om vanaf Service Course, het kloppend hart van de organisatie, wereldwijd pakketten te versturen. Uniglobe Smart Business & Traveling zal het team ondersteunen op het gebied van reizen en hospitality. Met BBB gaat de ploeg een samenwerking aan op het vlak van fietspompen. Er zal samen een fietspomp ontwikkeld worden die beschikbaar komt in de webshop van Team Jumbo-Visma.

Daarnaast verwelkomt Team Jumbo-Visma Nacon, Tignes, Close the Gap, Fleet Complete, Cycleur de Luxe, Globetrade en Capital Advertising als nieuwe partners.

De samenwerking met FSA is verlengd en uitgebreid. FSA zal komend jaar tijdritwielen voor beloften en vrouwen, sturen en stuurlinten leveren. Daarnaast bouwt de ploeg met hen voort aan de customized cockpits voor de tijdritten in samenwerking met Cervélo. Naast FSA zijn de contracten met Hyperice, DKTR, Sportsbalm, ProBikeSticker, Inuteq, Altorffer, Slovenian Tourism Board, Obi4wan, OneComplete, Grainlabs en Virtuoos verlengd.

Algemeen directeur Richard Plugge van Team Jumbo-Visma: “Het is mooi nieuws dat zoveel nieuwe partijen met ons in zee zijn gegaan en dat er zoveel suppliers aan ons team verbonden blijven. Van de kennis en producten die zij in huis hebben, worden wij als team nog beter. 'Elke dag beter', is onze gezamenlijke missie, zodat we ook samen winnen.”

Gerelateerde updates