Profiel
Team Jumbo-Visma kondigt partnerschap aan met TP Vision

Team Jumbo-Visma kondigt partnerschap aan met TP Vision

Team Jumbo-Visma is een officiële samenwerking aangegaan met TP Vision, het bedrijf achter Philips TV & Sound. Het partnerschap ondersteunt de ambitie van Philips Sound om het toonaangevende merk te willen worden voor premium sporthoofdtelefoons.

Bijna twee op de drie sporters maakt gebruik van een hoofdtelefoon tijdens een work-out, en dat zorgt voor een groeiende vraag naar speciale - met name draadloze - sportmodellen

Als onderdeel van de samenwerking zullen zestig atleten de wieler- en schaatsploeg zowel bestaande Philips Sound-sporthoofdtelefoons testen als meedenken over en feedback geven op toekomstige productlanceringen en nieuwe concepten. Daarnaast zullen de teamleden ook als ambassadeurs optreden voor het Philips Sound-merk.

Philips Sound is op dit moment al een grote speler in de markt, maar wil zich verder positioneren als het toonaangevende merk op het gebied van sporthoofdtelefoons. Onlangs introduceerde het bedrijf de nieuwe innovatieve GO Series die bestaat uit premium sporthoofdtelefoons met specifieke aandacht voor onder andere pasvorm, comfort, duurzaamheid, optimale geluidservaring en nieuwe veiligheids- en hygiënefuncties.

Het eerste Philips GO Series-product dat centraal staat in de samenwerking met Team Jumbo-Visma is het vlaggenschip van de serie; de draadloze Philips A7306. Dit model biedt atleten niet alleen de meest optimale pasvorm en hoog comfort, maar beschikt ook over uitstekende passieve noise cancelling om hoogstaande geluidskwaliteit te waarborgen. Daarnaast heeft de A7306 een extra lange batterijduur waardoor de atleten urenlang kunnen genieten van hun favoriete muziek of audio tijdens de meest uitgebreide trainingssessies

"Het is mooi om te zien dat we onze krachten kunnen bundelen op het gebied van innovatie en continue verbetering."

Richard Plugge

Martijn Smelt, CMO van TP Vision Europa, licht toe: "Er is sprake van fantastische synergie tussen de Philips sporthoofdtelefoons en Team Jumbo-Visma. Wij leveren het team specialistische producten die zijn ontworpen om sporten comfortabeler en doelgerichter te maken, wat leidt tot betere en aangenamere prestaties. Tegelijkertijd zullen de atleten van Team Jumbo-Visma de ontwikkeling van onze nieuwe generatie sportproducten actief ondersteunen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat de Philips-sportproducten zijn ontwikkeld en getest met directe feedback van het succesvolste topsportteam en de beste atleten in het veld."

Richard Plugge, CEO van Team-Jumbo Visma, is zeer enthousiast over de samenwerking: "We zijn erg blij dat wij TP Vision kunnen verwelkomen als onze officiële partner. Het is mooi om te zien dat we onze krachten kunnen bundelen op het gebied van innovatie en continue verbetering. Deze intensieve samenwerking zal zeker bijdragen aan de ontwikkeling van de ideale sporthoofdtelefoon."

Gerelateerde updates