Shop
Team Jumbo-Visma breidt Tour de France-ploeg uit

Team Jumbo-Visma breidt Tour de France-ploeg uit

Afgelopen week kregen wielerfans de kans om hun stem uit te brengen op het Tour de France-shirt van Team Jumbo-Visma. Uit 57.979 stemmen kwam The Rapid Rebel naar voren als het winnende shirt.

Een uniek design waarbij er plek is gereserveerd voor de namen van fans. Zo krijgen duizenden fans de mogelijkheid om letterlijk met het team mee te fietsen in La Grande Boucle.

Dit weekend hadden de fans die gestemd hebben op de designs de primeur om het limited edition shirt te bemachtigen en daarmee hun plek op het shirt te claimen. Van deze kans werd gretig gebruik gemaakt, waardoor er nog maar een beperkt aantal plekken op het shirt beschikbaar is. Met de aankoop van het shirt worden fans onderdeel van de Tour de France-ploeg van Team Jumbo-Visma.

Hiervoor krijgen zij niet alleen het limited edition shirt met daarop hun eigen naam, maar daarnaast heeft de ploeg nog veel meer voor hen in petto. Zo worden fans persoonlijk welkom geheten in de ploeg, krijgen ze een kijkje achter de schermen en volgen er tijdens de Tour nog meer leuke en verrassende extra’s.

Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma, reageert verheugd op het enthousiasme bij de fans: “Het is geweldig dat we zoveel fans op deze manier bij de ploeg mogen betrekken rondom de Tour de France. We trekken van de zomer niet alleen met acht renners, maar met duizenden tegelijk ten strijde in Frankrijk. Dat moet onze renners ook een extra stimulans geven. We gaan er met elkaar iets moois van maken.”

Fans die de laatste plekken op het Tour de France-shirt willen bemachtigen moeten snel zijn, aangezien er nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Het shirt is te bestellen via https://ridewithus.teamjumbovisma.nl

Gerelateerde updates