Shop
Team Jumbo-Visma Academy organiseert verenigingsdag voor trainers partnerverenigingen

Team Jumbo-Visma Academy organiseert verenigingsdag voor trainers partnerverenigingen

Op zondag 28 november 2021 organiseert Team Jumbo-Visma Academy in samenwerking met CyclingClassNL een verenigingsdag voor trainers van partnerverenigingen van Team Jumbo-Visma. Tijdens deze dag staat kennisdeling centraal en gaan we met elkaar in gesprek over onderwerpen gerelateerd aan training.

Martin Truijens (Hoofd Talent Coach CyclingClassNL) en Sierk Jan de Haan (coach Team Jumbo-Visma) sluiten aan bij deze dag. Ook krijgen aanwezigen een rondleiding in onze nieuwe Service Course in Den Bosch.

Partnerverenigingen in de categorie bolletjestrui zijn van harte uitgenodigd om met vier trainers deel te nemen aan de verenigingsdag en voor witte trui partnerverenigingen is er plek voor één trainer.

Datum: zondag 28 november 2021
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Locatie: Service Course Team Jumbo-Visma (Den Bosch)

Ben jij trainer bij een wielervereniging en heb je interesse om deel te nemen aan deze verenigingsdag? Meld je vereniging dan eerst aan als witte trui partnervereniging via deze pagina. Vervolgens ontvang je een bericht en kun je je aanmelden voor de verenigingsdag. Inschrijven voor de verenigingsdag kan tot en met 1 november 2021.

Gerelateerde updates