Profiel
MTS Euro Products wordt hygiënepartner van Team Jumbo-Visma

MTS Euro Products wordt hygiënepartner van Team Jumbo-Visma

MTS Euro Products verbindt zich tot en met 2024 als Official Partner aan Team Jumbo-Visma. Per heden zal MTS Euro Products de atleten en staf van de succesvolle wieler- en schaatsploeg op het gebied van hygiëne ondersteunen met kennis en voorzien van een hoogwaardige selectie hygiëneproducten.

MTS Euro Products is een ervaren leverancier voor een groot scala aan hygiëneproducten zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, poetspapier, poetslappen, nonwovendoeken, zepen en absorptiematerialen. "Vanuit ons logistiek centrum in Maassluis bedienen wij dagelijks onze klanten in binnen- en buitenland. Service, snelheid en flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die ons maakt tot wat we zijn: een betrouwbare, servicegerichte leverancier en kennispartner voor al uw hygiëneproducten", verklaart Sander Ekhart, Commercieel Directeur van MTS Euro Products.

"De Nederlandse roots van Team Jumbo-Visma in combinatie met de internationale exposure die het team genereert sluiten heel goed aan bij onze internationale strategie voor de komende jaren. MTS Euro Products hecht daarnaast veel waarde aan langdurige relaties met haar afnemers, om deze reden kiezen we dan ook voor een vierjarige overeenkomst met het team."

"In de huidige tijden is het belang van goede hygiëne alleen nog maar groter geworden"

Richard Plugge

"Ik ben er trots op dat we met Team Jumbo-Visma een partner hebben die tot de absolute wereldtop behoort. Dit sluit nauw aan bij de visie en positie van MTS Euro Products, dagelijks streven wij net als Team Jumbo-Visma naar het hoogst haalbare”, aldus Ekhart. “Het brede zakelijke netwerk van Team Jumbo-Visma biedt daarnaast voor ons vele mogelijkheden. Wij kijken er daarom erg naar uit om zowel met de wielerploeg als het schaatsteam van Team Jumbo-Visma de samenwerking aan te gaan."

Richard Plugge, directeur Team Jumbo-Visma: "Het onderwerp hygiëne heeft binnen onze teams die vrijwel het gehele jaar lange tijd met elkaar op pad zijn altijd al speciale aandacht. In de huidige tijden is het belang van goede hygiëne alleen nog maar groter geworden. We zijn heel enthousiast om met MTS Euro Products een partner te hebben gevonden die ons op dit gebied nog verder gaat helpen door middel van het delen van kennis, innovaties en levering van hoogwaardige producten."

Gerelateerde updates