Shop
INUTEQ verzorgt koelkleding Team Jumbo-Visma

INUTEQ verzorgt koelkleding Team Jumbo-Visma

Al sinds 2018 is INUTEQ een trotse partner van Team Jumbo-Visma. Als Official Supplier verzorgen zij de koelkleding voor onze renners.

INUTEQ wordt wereldwijd gezien als de specialist op gebied van koelkleding die binnen verschillende sportdisciplines, waaronder het wielrennen, wordt ingezet om tot een betere prestatie en sneller herstel te komen. “Wij zijn als Nederlands technologiebedrijf enorm trots op dit partnership. Sinds 2018 is er al een nauwe samenwerking met het performanceteam van Team Jumbo-Visma en met het samenbrengen van ons beider expertise, zijn al verschillende unieke, voor de renners specifieke koelproducten ontwikkeld. INUTEQ & Team Jumbo-Visma; waar innovatie & topsport succesvol samenkomen”, aldus Eric Pellis, directeur van INUTEQ.

 / 

Ook Mathieu Heijboer, Head of Performance van Team Jumbo-Visma, vertelt waarom hij blij is over de samenwerking met INUTEQ. “We werken constant aan opleiding, innovatie, voeding, aerodynamica en al het andere dat zorgt voor topprestaties tijdens de races. Bij het fietsen draait het allemaal om totale lichaamscontrole. De wetenschap gaat snel, alles wordt beter en efficiënter. Daarom ben ik er erg blij met INUTEQ, die continu nieuwe, innovatieve producten ontwerpt die ons daar absoluut bij helpen.” Hij legt ook het belang van goede koelkleding uit. “Het allerbelangrijkste is dat het vest op een heel groot lichaamsoppervlak veel afkoelt en tegelijkertijd voel je nauwelijks dat je iets extra's draagt ​​met extra gewicht. Dit comfortniveau zorgt voor veel profijt. En dat merken we als onze renners de INUTEQ-vesten gebruiken, daarom ben ik overtuigd van deze koelproducten.”

Over INUTEQ

INUTEQ is 's werelds meest toonaangevende bedrijf in het ontwikkelen en produceren van innovatieve koeltechnologieën en koelkleding. Het creëren van de best mogelijke oplossingen om comfortabel koel te blijven en om symptomen van hittestress te voorkomen, zit in het DNA.

Gerelateerde updates